Autorijschool Bodegraven Reeuwijk


Autorijschool Bodegraven Reeuwijk

Zoek je een goedkope rijschool in Bodegraven Reeuwijk? Dan moet je zeker bij Hofstad Rijopleiding wezen, bij ons krijg je namelijk het volledige plaatje: rijlessen van een topkwaliteit tegen een voordelig tarief. Zo weet je zeker dat je het autorijden goed onder de knie krijgt en je rijbewijs zo snel mogelijk zult behalen.

Beginnen aan je rijlessen is spannend en het uitkiezen van een rijschool in Bodegraven Reeuwijk moet dan ook weloverwogen gebeuren. Je wilt natuurlijk een autorijschool waar je je op je gemak voelt, waar je de benodigde aandacht krijgt en waar je goed ondersteund wordt tijdens de rijlessen. En oh ja, de prijs speelt natuurlijk ook altijd een belangrijke rol, dus je neemt zeker ook een kijkje bij de goedkoopste scholen. Je wilt natuurlijk kwaliteit tegen een scherpe prijs. En om zo een top rijschool te vinden, ga je natuurlijk meerdere autorijscholen in je regio vergelijken. Maar wat is dan de doorslaggevende factor? De prijs, het slagingspercentage of een goede beoordeling van oud-leerlingen?

Maar waarom zou je moeten kiezen als Hofstad Rijopleiding ook het complete plaatje aanbiedt? Wij zijn namelijk een goedkope rijschool waar we met de scherpste tarieven werken: bij ons kun je al een compleet lespakket inclusief examen vanaf 996,- euro afnemen. Verder kent onze rijschool een slagingspercentage van 76% en behoren we hiermee tot de beste rijscholen van Den Haag en omstreken. En last but definitely not least: onze oud-leerlingen zijn zeer tevreden over onze rijlessen en beoordelen ons met een 9.1. Kortom, onze prijs-kwaliteit verhouding is zeker wel in orde.

En wat is nou het geheim achter ons succes? Dat is het grote plezier dat wij hebben in het geven van rijlessen. Autorijden is onze grote passie en die passie brengen we graag over op onze leerlingen. We willen graag dat je met plezier leert autorijden, zo zal je zelfverzekerder en ontspannender in de auto zitten en ook het examen in gaan. Dit is ontzettend bevorderend voor het daadwerkelijk behalen van je rijbewijs.

Iets anders waar we ons ook mee onderscheiden, is de persoonlijke aandacht die we aan iedere leerling geven. In onze lessen staat de leerling echt centraal, dit betekent dat we de lessen ook aanpassen op de leerling. Iedere leerling leert namelijk weer anders en krijgt weer op een andere manier het autorijden het beste en snelste onder de knie. Je lest bij ons echt op je eigen tempo zodat je het autorijden helemaal zal beheersen. Verder werken we alleen met vaste instructeurs die uitstekend op de hoogte zijn van jouw leerstijl, vorderingen en wensen. Dit alles zorgt ervoor dat onze autorijlessen plezierig, efficiënt en ontspannen zijn.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Probeer dan zeker een proefles, zo kan je met eigen ogen onze bijzondere aanpak zien. Wanneer je het lespakket afneemt is de proefles gratis.

Wil je graag hulp krijgen bij het theorie examen? Maak dan gebruik van de theorie-in-1-dag-cursus van Hofstad Rijopleiding. Hier leer je in één intensieve dag de gehele theorie en neem je dezelfde dag nog het examen af. We leren je waar je goed op moet letten en zorgen door middel van ezelsbruggetjes, tips, herhaling en oefenvragen dat je de gehele stof binnen 5 uur kent. Deze cursus kost € 99, inclusief vervoer, het theorie examen bij het CBR en de lunch. Mocht je niet slagen, dan mag je nog een keer kosteloos onze cursus volgen, in dat geval betaal je alleen het examengeld à € 31,-

Ja, ik wil een proefles!