Neem contact op met ons,
we helpen je graag verder!

Neem contact op met hofstadrijopleiding

We willen je bedanken dat je de tijd neemt om contact met ons op te nemen. Heb je een vraag, wil je graag je rijbewijs halen, heb je een vraag over je rijbewijs of theorie examen? Je kan 'm op deze pagina invullen en naar ons versturen. Vul a.u.b. alle velden zo compleet en volledig mogelijk in zodat wij je naar alle tevredenheid kunnen helpen. We streven ernaar om de beste rijschool in Den haag te worden en doen daarom onze uiterste best om binnen 24 uur te reageren en je te voorzien van een gepast antwoord!

Mocht je een complex of uitgebreid probleem hebben kun je ons eventueel ook op werkdagen van 09:00 uur tot ongeveer 18:00 uur bellen op 06 - 1630 8955. Mochten we niet opnemen kan het zijn dat we in een les zitten, bel dan later eventjes terug of stuur een WhatsApp! Per email zijn we te bereiken op: contact@hofstadrijopleiding.nl en ook hier mag je binnen 24 uur, 1 werkdag een gepast antwoord op verwachten. Vermeld altijd even jouw contactgegevens zodat we indien nodig telefonisch contact met je kunnen opnemen.

Velden met een '*' zijn verplicht om je een passend antwoord te kunnen geven. We willen je bedanken voor je tijd en de moeite die je neemt om ons te bereiken. '


Logo van WhatsApp