Hofstad Rijopleiding
Reviews

Reviews

Sefa Γ–zmen

Hofstad Rijopleiding de beste!

Hofstad Rijopleidingen is voor rijlessen de beste in Nederland! Instructeur neemt de tijd tot je iets snapt en zet een stapje extra als het lastig gaat. Zo heeft hij in zijn vrije tijd mij nog een aantal extra lessen gegeven ter voorbereiding op mijn examen. Helemaal super dus!

Mevrouw Stouten

Streng maar flexibel: rijles op een manier die past bij jou

Een prettige sfeer in de auto, ontspannen waar het kan, serieus als het moet. Emrah is een directe en duidelijke instructeur, maar als je wat onzeker bent achter het stuur kan dat soms lastig zijn. Echter, als je aangeeft wat je nodig hebt past Emrah zich gemakkelijk aan. Een open gesprek is altijd mogelijk en Emrah vindt het geen probleem hierin ook kritisch naar zichzelf te kijken. Uiteindelijk heeft iedereen iets anders nodig, en dat kan bij deze rijschool!

Sannah van der Sman

Echt een aanrader!!

Emrah nam altijd de tijd voor mij en liet mij ook zelf nadenken over mijn acties. Hij heeft mij veel dingen geleerd, die je denk ik in tegenstelling bij andere rijscholen niet zo uitgebreid zou leren. Altijd hing er een ontspannen sfeer in de auto en was hij in voor een lolletje. Maar als het serieus moest zijn deed hij dat ook. Een erg goede rij-instructuur!

Ismail Yuce

Beste rijopleiding !

Zeer goede manier van lesgeven. Ik ben in 1 keer geslaagd !

Eva Willems

Fijne, vriendelijke en enthousiaste instructeur!

Hele fijne, vriendelijke instructeur met zeker leerzame, gezellige lessen. Emrah heeft mij echt geholpen om me zekerder te voelen in het verkeer. Dankzij als al zijn geduld, tips en vooral zijn vertrouwen mijn rijbewijs op een fijne manier gehaald!

Eren Agirman

Een aanrader!

Super goede rijschool. Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij rijopleiding Hofstad! Heel erg bedankt!

Meryem

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Goede begeleiding en vooral veel geduld !

Tom Luiten

Een goede rijschool

Een goede rijschool. Mijn instructeur had al gauw door waar ik minder goed in was, zodat we dat extra konden oefenen. Hij was rustig en gaf je de tijd om zelf over dingen na te denken. Zo heb ik mijn rijbewijs in drie maanden gehaald. Dus hofstad is zeker aan te bevelen.

Sam

Rijschool met kwaliteit!!

Voordat ik Hofstad rijopleiding had gevonden had ik al een paar lessen genomen bij een andere rijschool maar dat beviel mij totaal niet. Ik had het gevoel dat ik heel weinig leerde en ik maakte een overstap naar Hofstad rijopleiding. Hofstad rijopleiding sprak mij heel erg aan door zijn hoge slaging percentage op de cbr site. Ik nam contact op en nam mijn eerste proefles en dat was uitstekend goed. Ik merkte een grote verschil en de lesmethodes zijn geweldig. Altijd een rustige en ontspanne sfeer in de auto waardoor ik alles beter kon leren. ik wil mijn rijinstructeur Emrah van harte bedanken dat ik in 1x ben geslaagd voor mijn praktijk examen!

Azra

Leuke en goede rijschool/rij-instructeur

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij deze rijschool. Ik had een hele goede rij-instructeur. Hij was vanaf het begin open tegenover mij. Hij gaf mij de ruimte om niet alleen van hem te leren, maar ook van mijzelf. Ook gaf hij mij goede tips die ik zeker kon gebruiken tijdens mijn praktijkexamen. Dankzij mijn rij-instructeur heb ik mijn rijbewijs behaald binnen 3 maanden! Het is zeker weten een gemiste kans als je je niet komt aanmelden bij deze rijschool!

Sergio

Zeer goede rijschool !!!

Zeer goede rijschool. Hele rustige instructeur, neemt alle tijd voor je. Ik vond de lessen prettig verlopen. De sfeer in de auto was ontspannen en Rijinstructeur had goed door waar ik op moest letten en wat ik niet moest vergeten. Hierdoor heb ik mijn praktijk examen in 1 keer gehaald. Een aanrader!

Lorenzo Helderman

Leuke en goede rijschool/rij-instructeur

Zeer goede rijschool met een geduldige en bekwame rij-instructeur!

Bayram

Ervare en succesvolle lesgeving

Hofstad Rijopleiding gaf elk les met plezier en met duidelijke stappen werd je voorbereid op een succesvolle examen. Uitstekende rij-instructeur en rijopleiding. Het is zeker een aanrader!!

Eva Sietsema

Hofstad rijopleiding echt een aanrader!!!

Een fijne rijschool. Van begin tot eind altijd fijn les gehad. Goed voorbereid voor het examen ook. Zeker aan te raden voor iedereen!!!!

Logo van WhatsApp