Autorijschool Delft

Rijschool Delft

Woon je in Delft en zoek je een goedkope rijschool Delft waarbij het echt draait om jou als leerling? Stop dan met zoeken en bekijk het aanbod van onze rijschool Hofstad Rijopleiding. Wij werken met een unieke aanpak waarbij we onze rijlessen aanpassen op de leerling. Iedere leerling is uniek en vraagt dus ook weer om een andere leerstijl. Je werkt met een vaste instructeur die je goed leert kennen en die op de hoogte is van je vorderingen en wensen. Zo zul je het autorijden nog sneller onder de knie krijgen. Verder zijn al onze instructeurs ervaren en hebben alle benodigde kennis in huis, ze kunnen je dus uitstekend ondersteunen en leren je vol zelfvertrouwen rijden.

Want zelfvertrouwen hebben is belangrijk in het autorijden, zo zul je ook ontspannender de weg opgaan. We willen namelijk ook dat je plezier gaat krijgen in het autorijden. Autorijden is namelijk niet alleen praktisch, het kan ook heel leuk zijn. Bij Hofstad Rijopleiding is onze grote passie het autorijden en dit willen we met ons enthousiasme en toewijding ook op jou overbrengen. Zo zal je het autorijden ook gemakkelijker leren en sneller in bezit komen van een rijbewijs. We geloven namelijk dat je iets dat je leuk vindt ook makkelijker zult leren.

Autorijschool Delft

En onze methode werpt zijn vruchten af, kijk maar naar ons hoge slagingspercentage van 76%. Verder vinden veel van onze leerlingen onze aanpak ook prettig. Dit zie je ook terugkomen in hun hoge beoordeling van onze rijschool, zo beoordelen ze ons met een 9.1. We hebben dan ook autorijlessen ontwikkeld waarmee leerlingen het autorijden op een prettige en ontspannen manier leren.

We begrijpen goed dat je natuurlijk op zoek bent naar de beste rijschool, maar dat de prijs ook een rol speelt. Je zal waarschijnlijk verschillende rijscholen vergelijken en ook zeker een kijkje nemen bij de goedkoopste opties. Bij autorijschool Delft is de prijs-kwaliteit verhouding zeer hoog, zo bieden we lessen van een hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. Je kunt bij ons namelijk al een compleet lespakket inclusief examen afnemen voor 996,- euro. Verder bieden we ook een theorie-in-1-dag cursus aan voor 99 euro. Hierbij nemen we in 1 intensieve dag de gehele theorie door waarna we je in de middag begeleiden naar het theorie examen. Zo kan je efficiënt de theorie onder de knie krijgen en in 1 dag tijd het examen binnenhalen. Mocht je het toch niet halen dan mag je de cursus opnieuw doen en hoef je alleen voor het examen te betalen.

Bij Hofstad Rijopleiding (dé rijschool van Den Haag en omstreken) krijg je dus echt waar voor je geld, wij zijn een rijschool waar je echt op kunt rekenen. Zo krijg je rijlessen van een topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Zoek je een rijschool in Delft waar je ontspannen en efficiënt het autorijden leert? Kies dan voor Hofstad Rijopleiding. Zo kies je voor expertise, persoonlijke aandacht en plezier in het autorijden.

Ben je benieuwd? Neem dan een proefles en ervaar onze prettige manier van lesgeven. De proefles is gratis indien je ook het lespakket zal afnemen.


Ja, ik wil een proefles!