Autorijschool Rijswijk


Autorijschool Rijswijk

Woon je in Rijswijk en ben je op zoek naar een autorijschool waar je snel en voordelig je rijbewijs kunt halen? Bij Hofstad Rijopleiding ben je helemaal aan het juiste adres. Wij bieden namelijk het complete plaatje: uitstekende rijlessen tegen een voordelig tarief!

Iedereen die een rijschool uit gaat kiezen , gaat verschillende rijscholen vergelijken. Je bent natuurlijk op zoek naar de beste rijschool voor jouw situatie. Maar naast kwaliteit speelt prijs ook altijd een belangrijke rol. We begrijpen heel goed dat je op zoek bent naar een goedkope rijschool. Bij Hofstad Rijopleiding kun je genieten van scherpe prijzen, zo bieden we voor 996,- euro al een compleet lespakket inclusief examen aan.

Maar je moet natuurlijk ook niet doodstaren op de prijs en zomaar in zee gaan met de goedkoopste rijschool. De lessen moeten ook van een hoge kwaliteit zijn. Zo niet, heb je namelijk ook meer autorijlessen nodig om uiteindelijk te slagen. Je wilt het autorijden natuurlijk goed onder de knie krijgen, zo zal je meer van het autorijden gaan genieten en zelfverzekerder rijden. Wij bij Hofstad Rijopleiding bieden autorijlessen aan die speciaal op de leerling afgestemd zijn. Iedere leerling is uniek en heeft weer een andere leerstijl, hier passen we onze lessen dan ook op aan. Je werkt met een vaste instructeur die jou en jouw vorderingen goed kent, zo kan je nog beter ondersteund worden.

Van deze aanpak plukken onze leerlingen de vruchten, zo hebben we namelijk een hoog slagingspercentage van 76%. Verder zie je de waardering voor onze lessen ook terugkomen in de hoge beoordeling van onze rijschool, onze oud-leerlingen geven ons namelijk gemiddeld een 9.1.

Wij hebben een grote passie voor autorijden, we hebben er daarom ook veel plezier in om leerlingen hiermee te ondersteunen. We willen onze leerlingen dan ook graag leren dat autorijden naast praktisch ook heel leuk kan zijn. Zo leer je op een leuke, ontspannen manier het autorijden onder de knie te krijgen en ga je vol vertrouwen het praktijkexamen in.

Voordat je mag beginnen aan het praktijkexamen, moet je geslaagd zijn voor het theorie examen. Kijk je hier een beetje tegen op? Wij bij Hofstad Rijopleiding helpen je hier graag mee, zo bieden we een theorie-in-1-dag-cursus aan. Tijdens deze intensieve cursus van 5 uur zullen we de gehele theorie op een efficiënte manier met je doornemen en leer je waar je allemaal op moet letten. Na een pauze met lunch, brengen we je naar het CBR waar je het theorie examen af gaat nemen. Zo zit de stof vers in je hoofd en kun je nog beter het examen maken.

Zie je dit wel zitten? De theorie-in-1-dag-cursus kost 99 euro, dit is inclusief het vervoer, de lunch en het theorie examen bij het CBR. Mocht je niet slagen dan mag je kosteloos de cursus nogmaals volgen en hoef je alleen het examengeld (á 31 euro) te betalen.

Zie je de aanpak van Hofstad Rijopleiding wel zitten? Neem dan een proefles, zo kun je met je eigen ogen zien hoe we te werk gaan. De proefles is gratis bij afname van het lespakket, zo niet kost deze 36.50 euro.

Hofstad Rijopleiding biedt een ideale prijs-kwaliteitverhouding: tegen goedkope prijzen krijg je hoge kwaliteit lessen. Dus kies voor een autorijschool in Rijswijk die van wanten weet, kies voor Hofstad Rijopleiding!


Ja, ik wil een proefles!