Autorijschool Zoetermeer


Autorijschool Zoetermeer

Ben je 16.5 jaar en kan je niet wachten totdat je eindelijk mag gaan lessen? Dit enthousiasme zien we graag bij Hofstad Rijopleiding, we helpen je dan ook met alle plezier met het onder de knie krijgen van het autorijden. Of heb je er al wat jaartjes op zitten en is het moment er toch aangekomen dat het handig is om een rijbewijs te hebben, bijvoorbeeld door uitbreiding van het gezin of een nieuwe baan? Ook dan staan wij van Hofstad Rijopleiding graag voor je klaar, samen zullen we ervoor zorgen dat je het roze papiertje snel zult ontvangen. We helpen iedereen met alle plezier van de wereld en ons enthousiasme is echt aanstekelijk.

Autorijden is onze grote passie, en we hopen deze passie op onze leerlingen over te kunnen brengen. Zo laten we je graag zien dat autorijden naast heel praktisch ook heel leuk kan zijn. We willen graag dat je gaat rijden met plezier, zo zullen de autorijlessen ook veel leuker worden en krijg je het autorijden ook sneller onder de knie. Je leert immers toch ook sneller wanneer je iets leuk vindt? Je zult zo ook ontspannender en met meer vertrouwen leren autorijden en het examen af gaan leggen, dit vergroot de kans op slagen ontzettend!

Dit zie je ook terug in ons hoog slagingspercentage van 76%, verder is dit percentage zelfs nog hoger in het geval van herexamen. Onze enthousiasme en plezierige aanpak werpt dus echt zijn vruchten af voor onze leerlingen.

Iets wat ook bijdraagt aan ons succes is dat bij onze rijlessen de leerling centraal staat. Wij passen namelijk de rijles aan op de leerstijl en wensen van de leerling. Bij Hofstad Rijopleiding geloven we namelijk echt dat iedereen weer anders leert en het dus verschilt per persoon hoe ze het beste leren autorijden. Iedereen is immers uniek. Zo werken we ook met vaste instructeurs die helemaal op de hoogte zijn van de vorderingen en de leerstijl van hun leerlingen, zo kan er nog meer uit de les gehaald worden. Onze leerlingen waarderen deze aanpak waar persoonlijke aandacht centraal staat. Oud-leerlingen beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9.1!

Klinkt dat niet als muziek in de oren? Het is dan ook niets voor niets dat wij ons de beste rijschool van Zoetermeer noemen. Met de kwaliteit van onze rijlessen is het dus wel in orde. Maar hoe zit het met de prijs? Je gaat natuurlijk meerdere rijscholen vergelijken en je wilt naast de beste ook graag de goedkoopste rijschool. Bij Hofstad Rijopleiding kun je al vanaf 995,- euro een compleet lespakket inclusief examen afnemen. Wij zijn dus zeker een goedkope rijschool waar je kwaliteit tegen een voordelige prijs ontvangt.

Wil je graag met eigen ogen zien hoe we te werk gaan? Neem dan een proefles! Deze is gratis indien je ervoor kiest om een lespakket bij ons af te nemen.

Wil je ook graag hulp met het theorie examen? We bieden ook theorie-in-1-dag-cursussen aan, dit is een intensieve spoedcursus waarbij je in 1 dag de stof leert en het examen afneemt.


Ja, ik wil een proefles!