Haal je theorie in 1 dag!

De theoriecursus

Voor je je mag aanmelden voor het praktijkexamen, moet je in het bezit te zijn van je theoriecertificaat. Het spreekt voor zich dat hier hoge eisen aan worden gesteld, iedereen moet immers dezelfde kennis van de verkeersregels te hebben. Bij Hofstad Rijopleiding helpen we je met het behalen van je theoriecertificaat in 1 dag!

De theoriecursussen worden gegeven in Den Haag. Het is een intensieve dag waarin we de hele theorie met je doornemen. We behandelen de theorie zo simpel mogelijk. In de middag oefenen we veel met vragen en helpen je door aan te geven waar je op moet letten. We geven je tips en geheugensteuntjes mee, waardoor je de theorie goed kan onthouden en ook makkelijk kan toepassen op de openbare weg.

Tijdschema

07.30 - 12.30 Uitgebreide theoriecursus
12.30 - 13.30 Lunchpauze verzorgd door Hofstad Rijopleding
13.30 - 14.00 Vervoer naar CBR in Rijswijk, verzorgd door Hofstad rijopleiding
14.30 - 15.00 Theorie examen bij het CBR
Aansluitend vervoer terug naar de cursuslocatie

Kosten

De theorie-in-1-dag cursus kost € 99,-. Dit bedrag is inclusief vervoer van de cursuslocatie naar het CBR en terug, het theorie examen bij het CBR en de lunch.

Mocht je desondanks niet slagen, dan mag je nog een keer kosteloos onze cursus volgen, in dat geval betaal je alleen het examengeld à € 31,- .

Interesse?

Aanmelden kan via ons aanmeldingsformulier. Mocht je vragen hebben over onze cursus, neem dan contact met ons op.

Locatie

Den Haag

Meld je aan voor de theoriecursus!