Theorie Den Haag


Auto theorie in 1 dag, al het vertrouwen

Voor je je mag aanmelden voor het praktijkexamen, moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Kan je niet wachten tot je je autorijbewijs kan behalen maar kijk je op tegen het theorie examen? Dat is niet meer nodig, bij Hofstad Rijopleiding helpen we je met het behalen van je theoriecertificaat in 1 dag! Onze methode zal er voor zorgen dat je met alle vertrouwen het theorie examen aflegt. Hiermee zal je je slaaggarantie ontzettend verhogen!

Ezelsbruggetjes, tips en trucs

Door middel van ezelsbruggetjes, tips, trucs en herhaling zorgen we ervoor dat je de theorie in 1 dag leert en dezelfde dag nog het examen aflegt. Onze oefenvragen zijn gelijk aan de vragen van het theorie examen, zo krijg je van te voren al een duidelijk beeld van de vraagstelling tijdens het examen. We behandelen de examenvragen per onderwerp, waardoor het voor de leerling gemakkelijker wordt om alles te onthouden. Ook voor mensen met dyslexie of faalangst bieden we een duidelijke methode die zelfvertrouwen in zal boezemen.

Het theorie examen

Het theorie examen bestaat sinds 1 maart 2009 uit de volgende 3 onderdelen:
25 vragen over gevaarherkenning
30 vragen over wetten en verkeersregels
10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Je slaagt gelijk, als..

Je slaagt voor het examen wanneer je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten, verkeersregels, verkeersinzicht en risico’s goed beantwoordt. Dit kan best wel lastig zijn gezien de vraagstelling van het CBR ingewikkeld is. Maar vrees niet, dit is juist iets wat we je bij de theoriecursus van Hofstad Rijopleiding zullen leren!

We helpen je er in 1 dag doorheen

De theoriecursussen worden gegeven in Den Haag. Het is een intensieve dag waarin we de hele theorie met je doornemen. We behandelen de theorie zo simpel en duidelijk mogelijk. Door middel van tips en geheugensteuntjes, leer je de theorie echt goed kennen zodat je dit tijdens je examen en in praktijk kan toepassen.

De theoriecursus ziet er als volgt uit:
07.30 - 12.30 Uitgebreide theoriecursus
12.30 - 13.30 Lunchpauze verzorgd door Hofstad Rijopleiding
13.30 - 14.00 Vervoer naar CBR in Rijswijk, verzorgd door Hofstad rijopleiding
14.30 - 15.00 Theorie examen bij het CBR
Aansluitend vervoer terug naar de cursuslocatie

Over de schouder begeleiding voor 99,-

De theorie-in-1-dag cursus kost € 99,- Dit bedrag is inclusief vervoer van de cursuslocatie naar het CBR en terug, het theorie examen bij het CBR en de lunch. Mocht je niet slagen, dan mag je nog een keer kosteloos onze cursus volgen, in dat geval betaal je alleen het examengeld à € 31

Vanaf het moment dat je slaagt, is je theorie 1,5 jaar geldig. Vergeet je wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart/paspoort) niet! Dit is vereist voor het afnemen van het CBR theorie examen.

Vraag rechtsboven, op deze website, de data op

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor de theoriecursus van Hofstad Rijopleiding en slaag dezelfde dag nog voor het CBR Theorie Examen! Aanmelden kan via ons aanmeldingsformulier.

Meld je aan voor de theoriecursus!