Autorijschool Nootdorp


Autorijschool Nootdorp

Wil je gaan beginnen aan autorijlessen in Nootdorp? Dan ben je vast en zeker op zoek naar een autorijschool waar je snel en voordelig je rijbewijs kunt halen. Je moet dan zeker bij Hofstad Rijopleiding wezen. Bij ons kun je namelijk genieten van het complete plaatje: topkwaliteit rijlessen tegen een scherp tarief!

Autorijden is onze grote passie en dit proberen we dan ook op onze leerlingen over te brengen door middel van ons enthousiasme en toewijding. Zo leren we je graag dat autorijden naast praktisch ook heel leuk kan zijn. En des te leuker je iets vindt, des te makkelijker je het onder de knie kunt krijgen. Zo ga je ook zelfverzekerder en ontspannender het praktijkexamen in.

Voordat je een rijschool kiest, ga je natuurlijk meerdere scholen in jouw omgeving vergelijken. Je wilt de beste rijschool vinden waar je snel en efficiënt je rijbewijs kunt behalen. In deze zoektocht is de prijs natuurlijk een belangrijke doorslaggevende factor. We begrijpen heel goed dat je op zoek bent naar een goedkope rijschool en dat je een bepaald budget hebt. Wij bij Hofstad Rijopleiding bieden dan ook de scherpste prijzen, zo bieden we een compleet lespakket inclusief examen aan voor 996 euro.

Alhoewel de prijs natuurlijk één van de doorslaggevende factoren is, moet je je hier ook niet op doodstaren. Je kan wel gaan lessen bij de goedkoopste rijschool maar als de lessen van slechte kwaliteit zijn, betekent het dat je ook meer lessen nodig hebt en je uiteindelijk ook meer geld kwijt bent. Het is belangrijk dat je het autorijden goed leert en hiervoor heb je rijlessen nodig van een hoge kwaliteit. Bij Hofstad Rijopleiding staat de leerling echt centraal, we bieden dan ook autorijlessen aan die speciaal op de leerling afgestemd zijn. Dit doen we omdat iedere leerling uniek is en weer een andere leerstijl heeft. Je werkt dan ook met een vaste instructeur die goed op de hoogte is van jouw leerstijl en vorderingen, dit helpt ontzettend bij het goed en snel onder de knie krijgen van het autorijden.

Onze leerlingen waarderen deze persoonlijke aandacht en aanpak. Dit zie je ook terug in de hoge beoordeling van onze rijschool, onze oud-leerlingen geven ons gemiddeld een 9.1. Maar dat is niet alles. Onze aanpak is ook heel succesvol gebleken, zo kennen we een hoog slagingspercentage van 76%.

Zie je de rijlessen van Hofstad Rijopleiding wel zitten? Neem dan een proefles, zo kun je onze aanpak zelf ervaren. De proefles is gratis bij afname van een lespakket, zo niet kost deze 36.50 euro.

Wil je graag hulp krijgen bij het leren van het theorie examen? Zie je het toch niet helemaal zitten om al deze stof in je eentje leren? Maak dan zeker gebruik van onze theorie-in-1-dag-cursus. Tijdens deze intensieve 5 uur durende cursus nemen we samen de gehele theorie op een efficiënte manier door en leer je waar je allemaal op moet letten. Na een pauze met lunch, brengen we je naar het CBR waar je het theorie examen af gaat nemen. Zo zit de stof vers in je hoofd en ga je zelfverzekerder het examen in. De cursus kost 99 euro, dit is inclusief het vervoer, de lunch en het theorie examen bij het CBR. Mocht je niet slagen, dan mag je de cursus kosteloos overdoen en hoef je alleen het examengeld (á 31 euro) te betalen.


Ja, ik wil een proefles!