Veilig en vertrouwd de weg op!

De ideale voorbereiding voor je rijbewijs

Stress en spanning zijn de hoofdoorzaken van het niet behalen van het rijexamen. Hofstad Rijopleiding is een kleine rijschool en kan daardoor een zeer persoonlijke begeleiding bieden. Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is, daarom passen we jouw rijles aan op jouw leerstijl, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen. Hierdoor zal je goed voorbereid en zelfverzekerd je examen afleggen.

Met een slagingspercentage van 76% bij het eerste examen behoort Hofstad Rijopleiding tot de beste rijscholen van Den Haag en omstreken, bij een eventueel herexamen ligt dit percentage zelfs nog hoger!

Lessen in je eigen tempo

Alle lessen bij Hofstad Rijopleiding worden aan het niveau van de leerling aangepast. Stapsgewijs wordt het niveau opgebouwd, hierdoor zal je merken dat je elke les weer een stap vooruit bent gegaan. Net zolang tot je klaar bent voor het rijexamen. Bij ons werk je samen met een vaste instructeur, zo kan de instructeur goed rekening houden met jouw wensen en jouw niveau. Ons doel is dat jij in één keer je rijbewijs haalt en dat je zo min mogelijk geld en tijd kwijt bent aan rijlessen! Wij zullen er dus alles aan doen om te zorgen dat jij zo snel mogelijk dat roze pasje in je portemonnee hebt.

Bij ons spreekt het voor zich dat je thuis wordt opgehaald. In overleg met jouw instructeur mag je uiteraard ook vanaf een andere locatie beginnen, bijvoorbeeld vanaf jouw school of stage. Elke les duurt minimaal 60 minuten, langer lessen kunnen ook worden afgesproken.

Overstappen?

Lukt het niet om bij jouw huidige rijschool je rijbewijs te halen? Neem dan contact met ons op! Met onze lesmethode zorgen we dat je met veel plezier en zelfverzekerd achter het stuur plaatsneemt. Hierdoor vergroot je de kans om je rijbewijs te halen.

Ja, ik wil een proefles!


Logo van WhatsApp