Autorijschool Wateringen


Autorijschool Wateringen

Je hebt de knoop doorgehakt en wilt gaan beginnen met het nemen van autorijlessen, dan moet je natuurlijk nog een autorijschool gaan uitkiezen. Hiervoor ga je natuurlijk verschillende rijscholen vergelijken. Ben je opzoek naar de goedkoopste autorijschool in Wateringen? Of ben juist op zoek naar een autorijschool met het hoogste slagingspercentage? Of wil je graag een rijschool die goed beoordeeld wordt door oud-leerlingen?

Maar waarom kiezen wanneer je ook het complete plaatje kan hebben? Bij Hofstad Rijopleiding is dit namelijk het geval. Zo bieden wij voordelige rijlessen van een hoge kwaliteit waarmee je snel je rijbewijs zult behalen. Zo kan je ons een goedkope rijschool noemen: voor 996,- euro kan je bij ons al een compleet lespakket inclusief examen afnemen. Verder kent onze rijschool een slagingspercentage van 76%, hiermee behoren wij bij de beste rijscholen van Den Haag en omstreken. Dit percentage is zelfs nog hoger bij eventuele herexamen. En alsof dat nog niet voldoende goed nieuws is, beoordelen onze oud-leerlingen ons gemiddeld met een 9.1.

Kortom, de prijs-kwaliteit verhouding bij Hofstad Rijopleiding is tip top in orde. Dit komt ook doordat onze rijlessen om de leerling draait. Elke leerling is uniek, daarom passen we de rijles ook aan op zijn of haar leerstijl. We willen dat je als leerling alles uit de lessen zal halen, en je kan dan ook op de totale inzet van je instructeur rekenen. Daarom zal je ook alleen maar werken met een vaste instructeur die helemaal op de hoogte is van je vooruitgang en leerstijl. Je leert op je eigen tempo want we willen dat je het autorijden goed onder de knie krijgt. Zo zal je vol zelfvertrouwen en met veel plezier auto leren rijden en goed het examen in gaan.

Wil je graag hulp krijgen bij het theorie examen? Wij van Hofstad Rijopleiding helpen je hier graag mee. Zo bieden we eendaagse theoriecursussen aan in Den Haag. Tijdens deze intensieve dag wordt de hele theorie met je doorgenomen en leg je het examen nog dezelfde dag af. Door middel van ezelsbruggetjes, tips, trucs, herhaling en oefenvragen zorgen we ervoor dat je binnen no-time de stof leert. De theorie-in-1-dag-cursus kost € 99,- Dit bedrag is inclusief vervoer van de cursuslocatie naar het CBR en terug, het theorie examen bij het CBR en de lunch. Mocht je niet slagen, dan mag je nog een keer kosteloos onze cursus volgen, in dat geval betaal je alleen het examengeld à € 31,-

Wij hebben een grote passie voor het autorijden, deze passie brengen we graag over op onze leerlingen. Dit doen we door vol enthousiasme en toewijding autorijlessen te geven. Autorijden is namelijk naast héél praktisch, ook héél leuk. Stel het eens voor: heerlijk rondrijden in je autootje met jouw favoriete muziek op. Hofstad Rijopleiding begeleidt je graag in het verwezenlijken van deze droom.

Waar wacht je nog op? Kies voor een autorijschool in Wateringen van hoge kwaliteit en met expertise, kies voor Hofstad Rijopleiding!

Volg een proefles en ervaar onze prettige aanpak. Wanneer je het pakket afneemt is de proefles gratis.

Ja, ik wil een proefles!