Autorijschool Ypenburg


Autorijschool Ypenburg

Ben je opzoek naar een goedkope rijschool in Ypenburg? Stop dan met zoeken, bij Hofstad Rijopleiding ben je helemaal aan het juiste adres. Wij bij Hofstad Rijopleiding bieden namelijk rijlessen van een hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. Zo weet je zeker dat je alles uit je autorijlessen haalt en je rijbewijs snel binnen hebt.

Beginnen aan je rijlessen is altijd spannend, het maakt niet uit of je 16,5 jaar oud bent of dat je er al heel wat jaartjes op hebt zitten en toch voor het roze papiertje kiest. Het is een belangrijke keuze want het hebben van een rijbewijs betekent toch wel een verandering in je leven: autorijden geeft namelijk meer vrijheid. Oké de keuze voor het nemen van rijlessen is vol enthousiasme gemaakt, dan moet er natuurlijk nog weloverwogen een rijschool in Ypenburg uitgekozen worden. En daarvoor ga je natuurlijk verschillende rijscholen vergelijken. Wil je graag de goedkoopste rijschool? Of een rijschool met een hoog slagingspercentage? Wil je graag met een versnelde cursus je rijbewijs behalen?

Maar waarom niet kiezen voor een rijschool in Ypenburg die het complete plaatje aanbiedt? Dat doen wij bij Hofstad Rijopleiding namelijk echt. Zo kent onze rijschool een slagingspercentage van 76%, hiermee behoren wij tot de beste rijscholen van Den Haag en omstreken. Dit percentage is zelfs nog hoger bij een eventuele herexamen. Daarnaast bieden wij bij Hofstad Rijopleiding ook de scherpste tarieven: zo kan je bij ons al een compleet lespakket inclusief examen vanaf 996,- euro afnemen. Onze (oud) leerlingen waarderen onze aanpak, we scoren namelijk gemiddeld een 9,1. We kunnen dus wel zeggen dat we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben.

Je merkt het al, bij Hofstad Rijopleiding zit het wel goed met het slagingspercentage, het tarief en de kwaliteit van de lessen. Wij hebben een grote passie voor het autorijden, iets wat we graag willen overbrengen aan onze leerlingen. Zo leer je dat autorijden naast praktisch ook heel leuk kan zijn. We willen dat ook jij plezier krijgt in het autorijden.

In onze lessen staat de leerling centraal, we zijn van mening dat iedere leerling uniek is en passen daarom de lessen aan op jouw leerstijl. Je werkt met een vaste instructeur die goed op de hoogte is van je voortgang, wensen, leerstijl en voorkeuren. Je lest dus echt op jouw eigen tempo. Zo krijg je het autorijden nog sneller onder de knie.

Kijk je op tegen het theorie examen? Geen paniek, ook hier kan Hofstad Rijopleiding je uitstekend mee helpen. Zo bieden we intensieve eendaagse theoriecursussen aan in Den Haag. Tijdens deze intensieve dag wordt de hele theorie met je doorgenomen en leg je het examen nog dezelfde dag af. Door middel van ezelsbruggetjes, tips, trucs, herhaling en oefenvragen zorgen we ervoor dat je binnen no-time de stof onder de knie krijgt. De theorie-in-1-dag cursus kost € 99,- Dit bedrag is inclusief vervoer van de cursuslocatie naar het CBR en terug, het theorie examen bij het CBR en de lunch. Mocht je niet slagen, dan mag je nog een keer kosteloos onze cursus volgen, in dat geval betaal je alleen het examengeld á € 31,-

Waar wacht je nog op? Kies voor kwaliteit en expertise, kies voor Hofstad Rijopleiding! Volg een proefles en ervaar onze prettige rijlessen. Wanneer je het pakket afneemt is de proefles gratis.

Ja, ik wil een proefles!